Suzuki a lansat noul Swift in Japonia
28.12.2016
        
Distribuie acest articol!   

Suzuki Motor Corporation a anuntat ca noul Suzuki Swift se va vinde in Japonia incepand cu data de 4 ianuarie 2017. Versiunea pentru piata europeana va fi prezentat oficial in martie, la Salonul de la Geneva.

Swift, modelul compact emblematic produs de Suzuki, s-a vandut in peste 5,3 milioane de unitati de la lansarea sa in 2004 si este unul dintre modelele legendare din gama Suzuki.

Cu un stil distins, dar si sportiv in acelasi timp, noul Suzuki Swift este disponibil cu sistemul hibrid SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki), cu motorul DUALJET de 1,2 litri si a fost construit pe noua platforma HEARTECT, una foarte rigida si extrem de usoara. Noul Suzuki Swift marcheaza o evolutie majora fata de modelul anterior si vine cu imbunatatiri la toate capitolele.

Versiunea RS, disponibila pe piata din Japonia, este echipata cu motorul turbo cu injectie directa 1.0L BOOSTERJET si o cutie automata cu sase trepte, ceea ce ofera performante excelente la condus, o acceleratie puternica si un consum eficient de combustibil.

Pachetul optional Safety Package este disponibil pe toate versiunile lansate in Japonia, cu exceptia nivelului XG, si include in premiera sistemul Dual Sensor Brake Support (DSBS), sistem care cu ajutorul unei camere si a unui senzor laser monitorizeaza traficul din fata si actioneaza pentru prevenirea unei coliziuni, plus sistemul de asistenta a farurilor care schimba automat fazele la intalnirea cu un alt vehicul, indiferent de sensul pe care circula.

Acest pachet include si sistemul de reglaj adaptiv al vitezei (ACC) care mentine, printre altele, o anumita distanta fata de vehiculul din fata. Noul Swift vine cu imbunatatiri majore in ceea ce priveste sistemele de siguranta.

Distribuie acest articol!