Primele imagini oficiale cu DBX, primul SUV Aston Martin
16.11.2018
        
Distribuie acest articol!   

Peste circa un an, Aston Martin va lansa pe piata primul sau SUV. In asteptarea momentului, constructorul britanic a furnizat primele imagini oficiale cu noul model, de fapt cu un prototip foarte apropiat de versiunea de serie, insa camuflat!

Asadar, inca un nume din “lumea buna” cedeaza in fata tentatiei de la lansa un model SUV, asa cum au facut-o deja Bentley, Lamborghini si Rolls Royce. Intentia a fost dezvaluita inca din 2015, cand Aston Martin a prezentat conceptul DBX. Acest nume va fi pastrat, in cele din urma, si la modelul de serie.

Spre deoebire de conceptul initial, care avea alura unui coupe suprainaltat si cu elemente preluate de la DB11, versiunea de productie are, dupa cum se poate deduce din imagini, un aspect ceva mai conventional. Chiar daca DBX va avea 5 usi, caroseria va fi puternic influentata de stilul coupe, caracteristic marcii, cu luneta foarte plonjata. Partea din fata pastreaza stilul Aston Martin, cu grila specifica si grupurile optice inspirate de la Vantage.

Pentru moment nu se cunosc detalii referitoare la dimensiunea acestui SUV, astfel ca pozitionarea lui pe piata ramane la stadiul de pursa speculatie. In schimb, Aston Martin a anuntat deja ca noul model va fi lansat pe piata in al treilea trimestru din 2019. Deci inca un an de asteptare…

Distribuie acest articol!