Primul BMW i4 este disponibil pentru comenzi și în România, la prețul de 53.000 de euro
10.07.2021
        
Distribuie acest articol!   

BMW anunță că primul BMW i4 va intra în producţie la fabrica din München şi poate fi comandat şi pentru piaţa din România. Noul model va avea debutul pe o serie limitată de pieţe, la finalul acestui an, iar ulterior va ajunge şi în România.

Prețul anunțat pentru România este de puțin sub 53.000 de euro, pentru versiunea BMW i4 eDrive40, care are o autonomie (WLTP) de până la 590 km. Mai multe amănunte, în comunicatul de presă redat mai jos.

BMW i4 este primul model electric al mărcii în segmentul mediu. Se prezintă cu tehnologia trenului de rulare de generaţia a cincea, cu sistemul de infotainment de generaţia a opta, autonomie de până la 590 km măsurată în ciclul WLTP.

La lansare, BMW i4 va fi disponibil în două variante de model, inclusiv primul automobil BMW M cu propulsie complet electrică. BMW i4 M50 va fi echipat cu motoare electrice atât pe puntea faţă, cât şi pe cea spate, cu o putere maximă combinată de 400 kW/544 CP şi tehnologie de şasiu specifică M.

Promite performanţe captivante, în timp ce atinge o autonomie de până la 510 kilometri în ciclul de testare WLTP.  Preţul noului BMW i4 M50 este de 65.989 de euro cu TVA inclus, fără a lua în calcul facilitățile oferite de Programul Rabla Plus.

La BMW i4 eDrive40, un motor electric de 250 kW/340 CP este combinat cu tracţiunea spate clasică pentru a permite condus fără emisii locale, cu o doză impresionantă de instinct sportiv. Are o autonomie calculată de WLTP de până la 590 de kilometri. Preţul noului model este de 52.955 euro cu TVA, fără a lua în calcul bonusul oferit prin Programul Rabla Plus.

Sursa: comunicat de presă BMW Group România

Distribuie acest articol!