Viitorul Audi A4 electric, prevăzut pentru 2025
09.12.2023
        
Distribuie acest articol!   

Ultimele zvonuri sugerează lansarea unei viitoare versiuni electrice pentru Audi A4, până la sfârșitul anului 2025. Ar trebui să fie concurent cu Tesla Model 3 și BMW i4 și să aibă o versiune termică numită A5.

Publicația engleză Autocar a furnizat o serie de informații despre viitorul model electric Audi A4. Potrivit sursei citate, o configurație interioară ieșită din tipare, cu veleități de monovolumul, ar avea suficiente atuuri pentru a concura pe acest segment.

În conformitate cu strategia Audi, versiunea termică se va numi A5 și va fi foarte diferită de modelul actual care poartă această denumire.

Viitorul Audi A4 e-tron va avea un design deosebit de rafinat, minimalist și dinamic. Look-ul său va fi inspirat, cu siguranță, de conceptele prezentate în ultimii ani, la diferite saloane auto.

Este de așteptat ca viitorul A5 să arboreze un aspect futurist, mult diferit de ceea ce vedem acum la Audi. Caroseria va avea două versiuni: sedan clasic și break.

Este prea devreme să vorbim despre platforma tehnică a acestui viitor Audi A4/A5 e-tron. Se vorbește de un acumulator de 100 kWh, cu o arhitectură standard de încărcare de 800 de volți și o putere de 270 kW.

Dacă se vor confirma aceste cifre, i-ar permite să câștige până la 250 de kilometri de autonomie în doar 10 minute de încărcare.

Distribuie acest articol!