Noul BMW Seria 4 Cabriolet (2020)
07.10.2020
        
Distribuie acest articol!   

Modelul decapotabil cu patru locuri urmează exemplul noului BMW Seria 4 Coupé, cu un profil foarte sportiv, semnificativ mai accenuat compartiv cu generaţia anterioară. În plus, designul său, conceptul distinctiv de automobil şi dinamica superioară îl diferenţiază mai clar ca niciodată de noul BMW Seria 3 Sedan, modelul care a oferit baza tehnologică pentru noua gamă BMW Seria 4.

Noul BMW Seria 4 Cabriolet continuă o lungă tradiţie în această clasă de modele care a început acum 35 de ani odată cu lansarea primului BMW Seria 3 Cabriolet. Profilul dinamic al celei de-a şasea generaţii a modelului este simbolizată de o nouă apariţie în gamă: BMW M440i xDrive Cabriolet. Noul BMW Seria 4 Cabriolet va fi produs la uzina BMW din Dingolfing.

BMW Seria 4 Cabriolet – 10 detalii esențiale

▪ Mai lung cu 128 mm faţă de predecesorul său (4.768 mm), în timp ce lăţimea a crescut cu 27 mm, la 1.852 mm, iar ampatamentul cu 41 mm (2.851 mm). Înălţimea este de 1.384 mm cu acoperişul închis.
▪ Farurile LED integrale sunt în echiparea standard și există opţiunea farurilor LED adaptive sau BMW Laserlight, care la viteze de peste 60 km/h extinde raza fazei lungi la maximum 550 de metri.
▪ Soft topul „panel bow” este acţionat de un motor electric care permite deschiderea sau închiderea în 18 secunde, la viteze de până la 50 km/h.
▪ Motoare cu patru şi cu şase cilindri, cu tehnologie BMW TwinPower Turbo şi mild-hybrid 48V.
▪ Transmisie Steptronic cu 8 trepte disponibilă standard pentru toate variantele, cu opţiunea unor clapete de schimbare a vitezelor şi noua funcţie Sprint.
▪ Suspensia M adaptivă cu amortizoare controlate electronic, frânele M Sport cu etriere de culoare albastră sau roşie și încălzitoarele pentru spate, integrate în tetierele faţă, sunt disponibile opțional.
▪ Pachetul M Sport Pro include jante M de 19 inchi, o acustică de motor sport în cockpit şi un sistem de difuzoare hi-fi.
▪ Cea mai recentă generaţie BMW Head-Up Display utilizează o suprafaţă de proiecţie cu 70% mai mare.
▪ Noi servicii digitale: BMW Maps, Asistent Personal Inteligent BMW, integrare smartphone, Remote Software Upgrade.
▪ BMW Live Cockpit Plus este disponibil standard. BMW Live Cockpit Professional, disponibil opţional, oferă un grup de ecrane cu ajutorul cărora bordul este complet digitalizat.

Distribuie acest articol!