X7, cel mai mare SUV de la BMW, a fost revizuit
18.04.2022
        
Distribuie acest articol!   

BMW X7 a devenit rapid cel mai de succes model al constructorului bavarez, în clasa de lux. O poveste de succes care trebuie continuată, prin lansarea versiunii revizuite, al cărei debut pe piaţa mondială va avea loc în august 2022.

Noul X7 cu facelift va fi produs la uzina BMW Group din Spartanburg, centrul de competenţe pentru modelele BMW X din statul american Carolina de Sud.

Cel mai mare Sports Activity Vehicle (SAV) se remarcă la exterior prin partea frontală cu un puternic impact vizual datorat noilor grupuri optice. Acestea au acum o forma radical modificată, fiind subțiri și rafinate, într-un oarecare contrast cu dimensiunile de gabarit ale modelului.

Nu putea lipsi Iconic Glow, grila frontală iluminată, caree poate fi comandată opțional.

X7 dispune și de un nou pachet M Sport și jante din aliaj uşor de până la 23 de inch – o premieră pentru BMW. Versiunea de bază vine într-o configurație cu 7 locuri, însă clienții pot opta pentru varianta cu 6 locuri.

Cele trei versiuni de motoizare sunt xDrive 40i (3,0 litri, benzină mild-hybrid, 380 CP), xDrive 40d (3,0 litri, diesel mild-hybrid, 352 CP) și M60i xDrive (4,4 litri, benzină mild-hybrid V8, 530 CP). Toate sunt cuplate la o transmisie automată cu 8 trepte.

Noua versiune X7 dispune de sistemul de control/operare iDrive de ultimă generaţie, cu ecran central curbat şi sistem de operare BMW 8. Display-urile sunt preluate de la modelele electrice i4 și iX, cu diagonala de 12,3 inch la intrumentar și de 14,9 inch la ecranul central.

De asemenea, noul BMW X7 vine cu o gamă extinsă de echipamente standard și sisteme suplimentare de asistare la condus.

Distribuie acest articol!